Нова королева влаштувала невеликий прийом та зустрілася з ветераном Другої світової війни.

Дружина короля Чарльза – королева Камілла – отримала нове призначення, тепер вона є головнокомандувачкою Королівських уланів – це бронетанковий кавалерійський полк. З цієї нагоди королева влаштувала 8 червня прийом у Кларенс-гаусі.

Захід був досить камерним, а одним із його почесних гостей став 99-річний ветеран Другої світової війни лейтенант Майкл де Бург, якого Камілла нагородила медаллю Б’юкена, а потім вручила містеру де Бургу торт, щоб відсвяткувати його 100-річчям, яке він святкуватиме вже 11 червня.

Разом із ювіляром Камілла розрізала великий гарний торт із золотим декором та випила трохи вина.

Для заходу вона одягла сукню ME+EM у своєму улюбленому синьому відтінку. Вона була вільного фасону та з довгими рукавами. Образ Камілла доповнила зачіскою, легким макіяжем та безліччю браслетів на зап’ястях, серед яких був її улюблений браслет від Van Cleef & Arpels, який вона майже ніколи не знімає.

Раніше головнокомандувачкою Королівських уланів була королева Єлизавета II, це призначення вона отримала від батька в 21-й день народження, 21 квітня 1947 року. Для Камілли це призначення теж означає дуже багато, адже її батько, покійний майор Брюс Шанд, служив у 12-му уланському полку під час Другої світової війни, завоювавши Військовий хрест під час відступу до Дюнкерка 1940 року і знову в Ель-Аламейні 1942-му.